a happy birthday..

blev det igår:
  • tårta på sängen
  • sconesfrukost
  • Kick ass på bio
  • Pizza med fyra ostar till middag
  • och godsaker såsom ben&jerrysglass och tårta i överflöd

Av mig fick födelsedagsbarnet:
  • En glad Linda
  • Snälla barn
  • Bekymmersrynkor
  • Ändtarmsbesvär
  • God frukost
Och förstås omtanke och kärlek i överflöd.


Dagens tips:
Laga inte mat, gör inte dina matlådor själv och lägg dig inte i när din söta hemmafru lagar mat.
Du kan inte krydda (vem äter stekt havregryn med curry? okej, det var ett misstag men jag åt ändå upp det, kryddade bara ännu mer men denna gång med kanel), du kan inte få maten att tillfredställa ögonen (skulle ha tagit en bild när jag stekte vitkål tillsammans med turkisk yoghurt, tacokrydda och toppade med riven ost, såg verkligen ut som om någon spytt på min tallrick, men det var gott iaf, kan dock bero på tacokryddan - min räddare i nöden), du blir alltid avundsjuk på dina klasskamrater när dom kommer och har tacos i matlådan medans du själv inte har någon energi att lägga ner på maten så du steker hamburgare fulla med senor, slänger i lite fryst broccoli och toppar det hela med passerade tomater (det blev inte ens nästan gott och mitt tacos-sug har inte försvunnit än) du vet att du aldrig kan laga lika tillfredställande mat som Adam så kom inte med dumma idéer när han lagar mat och du håller på att hungra ihjäl för det har aldrig blivit lyckat någon gång.
Låt sötnosen laga maten så slipper du känna dig missnöjd och du kan slipper att tröstäta en efterrätt.
Efterrätter kan du dock tillaga, där är det hemmafrun som failar.


Kommentarer
Postat av: Frida

gu vilken fin bild! har ni hur mycke pengar som helst eller?? som kan äta tårta scones

gå på bio äta pizza med fyra ostar och världens dyraste glass ben&jerrysglass och tårta igen?? :S jag och emil äter en gång per dag, och då äre typ nudlar från lidl

2010-04-27 @ 21:14:46
URL: http://smokeonthewater.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0